Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#کالج
#اقامت
#کالج

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Canada [دانشگاه یورک] مهاجرت

با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت

دوستان امکان مهاجرت از کانادا به آمریکا هست؟بعد از چند سال اقامت تو کانادا میتونیم این کارو بکنیم؟
2023-02-09 00:00:00 # مهاجرت

سلام دوستانکسی میدونه دوره های مستر ۱ ساله و دوساله از نظر گرفتن اقامت کاری بعد از تحصیل فرقی میکنن یا نه؟ممنون
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

يك راجب برنامه استاني اونتاريو(مستر استريم) الان من همه مداركم كه اوكي باشه و سابميت كنم؛ بعدش بايد هزار و خورده اي پول اپليكيشن في بدم درسته؟ بعد از اينكه اكسپت شدم؛ اين برنامه ميره دوباره زير شاخه اكسپرس اينتري؟ و امتياز نامينيشن استاني بهم ميده؟ يا اينكه اين برنامه جداگونه خودش منجر به اقامت دائم ميشه؟ در اصل سوالم اينه كه آيا يك بار بايد هزينه پرداخت كنيم براي استان اونتاريو؛ يا بايد بعد دوباره يك هزينه ديگه هم بديم براي فدرال؟؟
2021-08-28 16:58:00 #Canada [اقامت دائم] مهاجرت

خدمت خدمتتون داشتم آیا امکان گرفتن فاند تحصیلی بعد از گذروندن یک ترم تحصیل در دانشگاههای کانادا (اونهایی که فاند میدن) زیادتر میشه یا کمتر نسبت به اینکه از اینجا فاند بگیری اصلاامکانش وجود داره یا کلا دیگه نمیشه گرفت؟ شرایط خاصی داره؟
2021-09-07 10:04:00 #Montreal

ویزای من open work permit هستش، داخل ویزا نوشته شده نمیتونم کار مرتبط با کودک داشته باشم میخواستم بدونم بعد از گذروندن دوره های child care education این منع قانونی برای من برداشته میشه یا هنوز برقراره؟
2020-11-23 09:39:41 #Montreal مهاجرت[open work permit ] مهاجرت[ویزا] مهاجرت

سلام دوستانکسی میدونه دوره های مستر ۱ ساله و دوساله از نظر گرفتن اقامت کاری بعد از تحصیل فرقی میکنن یا نه؟ممنون
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

وقت خوش من دیپلم فنی گرافیک دارم و پیش دانشگاهی ندارم برای اقدام برای کالج هایی که نوشتن ۱۲ سال تحصیل میخوان چه راهی رو پیشنهاد میدید؟ چون رشته ها ی فنی اصلا پیش ندارن شما پیشنهادتون برای رفع این مشکل چی هست؟ البته من سابقه کار تو همین رشته رو دارم.
2021-09-01 08:28:00 #Montreal